The Veils - The Wild Son

Cover The Veils - The Wild Son
7" Single
Rough Trade RTRADES154
CD-Single
Rough Trade RTRADESCD 154 (uk)

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Bernard Butler
The Veils
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

26/01/2004
7" Single Rough Trade RTRADES154 / EAN 5050159815470
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wild Son
3:02
2....& One Of Us Must Go
3:43
   
26/01/2004
CD-Single Rough Trade RTRADESCD 154 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wild Son
3:02
2....& One Of Us Must Go
3:43
Extras:
Video: Lavinia
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02The Wild SonRough Trade
RTRADES154
Single
7" Single
26/01/2004
3:02The Wild SonRough Trade
RTRADESCD 154
Single
CD-Single
26/01/2004
3:02The Runaway FoundRough Trade
RTRADECD135
Album
CD
16/02/2004
3:02The Runaway Found [Limited Edition]Rough Trade
TOCP-66291
Album
CD
14/04/2004

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?