The Veils - Sun Gangs

Cover The Veils - Sun Gangs
Cover
Cover The Veils - Sun Gangs
Cover

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/04/2009 (Positie 96)
Laatste week notering:11/04/2009 (Positie 96)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15363 (5 Punten)
Alternative:11/04/2009 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 1
be  Piek: 58 / Weken: 4 (V)
nz  Piek: 26 / Weken: 3

Tracks

06/04/2009
CD Rough Trade RTRADCD385 / EAN 0883870038225
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sit Down By The Fire
  3:51
2.Sun Gangs
  3:44
3.The Letter
  3:32
4.Killed By The Boom
  2:49
5.It Hits Deep
  5:28
6.Three Sisters
  2:33
7.The House She Lived In
  3:49
8.Scarecrow
  3:32
9.Larkspur
  8:33
10.Begin Again
  3:15
   
28/07/2017
CD Music On CD MOCCD 13474 / EAN 8718627225592
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/08/2017
LP Music On Vinyl MOVLPL1958 / EAN 4059251152156
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?