The Veils - One Night On Earth

Cover The Veils - One Night On Earth
CD-Single
Cycle CYCLE030P3 (nl)

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Nick Launay
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

15/04/2007
Promo - CD-Single Cycle CYCLE030P3 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.One Night On Earth
4:10
2.Calliope! (Demo)
2:54
3.Not Yet (Vpro Session)
4:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08Nux VomicaRough Trade
RTRADCD235
Album
CD
18/09/2006
4:08Nux VomicaRough Trade
RTD002
Album
CD
18/09/2006
4:10One Night On Earth [Promo]Cycle
CYCLE030P3
Single
CD-Single
15/04/2007

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?