The Veils - Low Lays The Devil

Cover The Veils - Low Lays The Devil
CD-Single Promo
Nettwerk 067003261326

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Adam Greenspan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/09/2016
Promo - CD-Single Nettwerk 067003261326 / EAN 0067003261326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Low Lays The Devil (Radio Edit)
2:47
2.Low Lays The Devil
  3:18
   
12/09/2016
Digital Nettwerk / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Low Lays The Devil
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Total DepravityNettwerk
0 6700 311082 2
Album
CD
26/08/2016
3:18Total DepravityNettwerk
0 6700 31108 1 5
Album
LP
26/08/2016
Radio Edit2:47Low Lays The Devil [Promo]Nettwerk
067003261326
Single
CD-Single
02/09/2016
3:18Low Lays The Devil [Promo]Nettwerk
067003261326
Single
CD-Single
02/09/2016
3:17Low Lays The DevilNettwerk / V2
-
Single
Digital
12/09/2016

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Sterk nummer van The Veils.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben persoonlijk wat minder enthousiast over dit plaatje uit begin zomer 2016 van de Londense / Aucklandse alternatieve indie formatie: "The Veils" !!! Maar bagger is natuurlijk ook erg overdreven !!! Een nette 3 sterren track van hun nieuwe album: "Total Depravity" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?