The Veils - King Of Chrome

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Adam Greenspan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Total DepravityNettwerk
0 6700 311082 2
Album
CD
26/08/2016
4:06Total DepravityNettwerk
0 6700 31108 1 5
Album
LP
26/08/2016

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?