The Veils - Jesus For The Jugalar

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Nick Launay
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:47Nux VomicaRough Trade
RTRADCD235
Album
CD
18/09/2006
4:47Nux VomicaRough Trade
RTD002
Album
CD
18/09/2006

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?