The Veils - Birds

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Finn Andrews
Adam Greenspan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Time Stays, We GoPitch Beast
PITCD003
Album
CD
26/04/2013
4:29Time Stays, We Go [Limited Edition Digipack]Pitch Beast
PITCDLE003
Album
CD
26/04/2013
The Abbey Road4:21Time Stays, We Go [Limited Edition Digipack]Pitch Beast
PITCDLE003
Album
CD
26/04/2013

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?