The Smiths - Well I Wonder

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:The Smiths
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00How Soon Is Now?Rough Trade
RT 176
Single
7" Single
28/01/1985
4:00How Soon Is Now?Rough Trade
RTT 176
Single
12" Maxi
28/01/1985
4:00Meat Is MurderRough Trade
ROUGH 81
Album
LP
11/02/1985
4:00Meat Is Murder [Bonus Track Edition]WEA
4509-91895-2
Album
CD
19/11/1993

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861121
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/04/2008 21:22
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Inderdaad een prachtig nummer van "The Smiths" !!! Toevallig gehoord bij "Het Theather van het Sentiment van 09-04-1985", dat gisterenavond uitgezonden werd !!! Afkomstig van hun album "Meat Is Murder" !!! Exact 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?