The Smiths - The Queen Is Dead

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:23The Queen Is DeadRough Trade
ROUGH 96
Album
LP
16/06/1986
Live4:13RankRough Trade
ROUGH 126
Album
LP
05/09/1988
6:06How Soon Is Now? [CD 1]WEA
YZ0002CD1 / 4509-90627-2
Single
CD-Maxi
09/1992
/ Take Me Back To Dear Old Blighty (Medley)6:26The Sound Of The Smiths [Deluxe]Rhino
2564693717
Album
CD
21/11/2008
Live4:15RankWEA
2564660481
Album
CD
13/04/2012
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
**
Zwakjes.

irelander
****
This is quite a cool song.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?