The Smiths - Sweet And Tender Hooligan

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:John Porter
Gecoverd door:Morrissey (Sweet And Tender Hooligan (Live))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Louder Than BombsSire
1-25569
Album
LP
30/03/1987
3:34Sheila Take A BowRough Trade
RTT 196
Single
12" Maxi
13/04/1987
3:33Louder Than Bombs [Re-Release]WEA
4509-93833-2
Album
CD
22/11/1993
3:36The Sound Of The Smiths [Deluxe]Rhino
2564693717
Album
CD
21/11/2008

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?