The Smiths - Meat Is Murder

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:The Smiths
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:07Meat Is MurderRough Trade
ROUGH 81
Album
LP
11/02/1985
Live5:34That Joke Isn't Funny AnymoreRough Trade
RT 186
Single
7" Single
01/07/1985
Live5:34That Joke Isn't Funny AnymoreRough Trade
RTT 186
Single
12" Maxi
01/07/1985
Live5:34The Headmaster RitualMegadisc
MD 125295
Single
12" Maxi
07/1985
6:07Meat Is Murder [Bonus Track Edition]WEA
4509-91895-2
Album
CD
19/11/1993
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?