The Smiths - Ask

Cover The Smiths - Ask
7" Single
Rough Trade RT 194 (uk)
12" Maxi
Rough Trade RTT 194 (uk)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:John Porter
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

20/10/1986
7" Single Rough Trade RT 194 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ask
  2:59
2.Cemetry Gates
  2:39
   
20/10/1986
12" Maxi Rough Trade RTT 194 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ask
  2:59
2.Cemetry Gates
  2:39
3.Golden Lights
  2:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59AskRough Trade
RT 194
Single
7" Single
20/10/1986
2:59AskRough Trade
RTT 194
Single
12" Maxi
20/10/1986
3:16The World Won't ListenRough Trade
ROUGH 101
Album
LP
23/02/1987
3:15Louder Than BombsSire
1-25569
Album
LP
30/03/1987
Sanremo '87Ricordi
TAFS 87
Compilatie
LP
1987
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
**
Duidelijk mindere plaat van The Smiths uit 1986.

alleyt1989
*****
Nice. Something different from them, which I like.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Geweldige plaat uit 1986 van "The Smiths", een Britse popgroep die bestond van 1982 tot 1987 !!! Hoewel ze nooit echt buiten Groot-Brittannië doorbraken, worden ze als hoogst invloedrijk voor "Britpop"-bands als "Oasis, Suede en Radiohead" beschouwd !!! Op de hoes een mooi afbeelding van de helaas op 24 augustus 1980 overleden Engelse actrice: "Yootha Joyce Needham", in Nederland vooral bekend geworden door haar rol als "Mildred Roper" in de televisieseries: "Man About The House" en "George & Mildred" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?