The Scene - The Scene

Cover The Scene - The Scene
CD
Mercury 526 224-2

Album

Jaar:1994
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/1994 (Positie 81)
Laatste week notering:21/06/2014 (Positie 53)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6824 (374 Punten)
Midprice:04/07/2015 / Piek: 36 / Weken: 1
Combialbum:21/06/2014 / Piek: 77 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 10

Tracks

31/10/1994
CD Mercury 526 224-2 (PolyGram) / EAN 0731452622426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Maan (Live)
4:15
2.Blauw (Live)
5:18
3.Rigoreus (Live)
6:54
4.De schaduw van het kruis (Live)
4:18
5.Geef nooit op (Live)
4:53
6.Soldaat (Live)
3:57
7.Open (Live)
5:53
8.Zuster (Live)
5:55
9.Samen (Live)
6:39
10.Iedereen is van de wereld (Live)
7:55
   

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Code17/03/2012442
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?