The Scene - Code

Cover The Scene - Code
CD
V2 VVNL23022 (be,nl)

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/03/2012 (Positie 44)
Laatste week notering:24/03/2012 (Positie 86)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12137 (72 Punten)
Alternative:17/03/2012 / Piek: 29 / Weken: 1
Combialbum:17/03/2012 / Piek: 59 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 2
be  Piek: 41 / Weken: 5 (V)

Tracks

12/03/2012
CD V2 VVNL23022 [be,nl] / EAN 8717931323024
Toon detailsAlles beluisteren
1.Echt
  3:56
2.Overal
  3:34
3.Water en vuur
  3:36
4.Hel
  3:50
5.Code
  3:34
6.Stip
  3:49
7.Drink
  3:57
8.Dier
  3:39
9.En dan
  2:33
10.Mooi
  3:50
11.Waar mensen wonen
  3:54
   

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rigoreus29/09/1990685
Iedereen is van de wereld09/02/1991626
Blauw01/06/19911511
Zuster14/03/1992338
Open23/05/1992409
Samen29/08/1992575
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Helden05/08/2000849
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw15/06/19914112
Open04/04/19922618
Avenue de la Scene16/10/1993348
The Scene12/11/19944310
Arena13/04/1996357
2 Meter Sessie26/04/1997536
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000693
200726/05/2007792
Liefde op doorreis31/10/2009464
Code17/03/2012442
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?