The Pasadenas - Riding On A Train

Cover The Pasadenas - Riding On A Train
7" Single
CBS/652925 7
Cover The Pasadenas - Riding On A Train
12" Maxi
CBS 652925 6

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:The Pasadenas
Producer:Pete Wingfield
Robyn Smith
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/10/1988 (Positie 49)
Laatste week notering:24/12/1988 (Positie 87)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3566 (915 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 10
de  Piek: 24 / Weken: 14
fr  Piek: 40 / Weken: 10
nl  Piek: 4 / Weken: 13
be  Piek: 6 / Weken: 10 (V)
nz  Piek: 25 / Weken: 8

Tracks

05/09/1988
7" Single CBS 652925 7 (CBS) / EAN 5099765292572
Toon detailsAlles beluisteren
1.Riding On A Train
  4:15
2.A Little Love
4:58
   
05/09/1988
12" Maxi CBS 652925 6 (CBS) / EAN 5099765292565
Toon detailsAlles beluisteren
1.Riding On A Train (Extended Version)
6:33
2.A Little Love
4:52
3.Riding On A Train (Clapham Junction Demo Mix)
4:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Riding On A TrainCBS
652925 7
Single
7" Single
05/09/1988
Extended Version6:33Riding On A TrainCBS
652925 6
Single
12" Maxi
05/09/1988
Clapham Junction Demo Mix4:58Riding On A TrainCBS
652925 6
Single
12" Maxi
05/09/1988
4:14Ronny's Pop Show [1988/2] - 16 Monster-HitsCBS
463094 2
Compilatie
CD
1988
5:20To Whom It May ConcernCBS
462877-2
Album
CD
1988
»» alles tonen

The Pasadenas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tribute (Right On)16/07/1988115
Riding On A Train01/10/1988413
Enchanted Lady03/12/1988319
Love Thing19/05/19901110
Reeling04/08/1990893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 65)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/01/2006 19:21
Snormobiel Beusichem
**
Hat mich nie imponiert !!! Heute nach 18 Jahre auch nicht !!!

Topbart
****
2e hit voor The Pasadenas. 4 sterren omdat het goed klinkt!

Patrick7781
*****
Zeer aardig.
Laatst gewijzigd: 11/04/2012 08:33

ericwyns
***
The Pasadenas scoorden eind de jaren tachtig enkele hits op een rij met hun combinatie van pop- en soulmuziek. Deze "Riding On A Train" uit 1988 stond destijds tien weken genoteerd in de Vlaamse charts en piekte op nummer 6. Ben persoonlijk nooit echt een fan geweest van hun muziek, al was er wel duidelijk een publiek voor.
3+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?