The Nits - Nescio

Cover The Nits - Nescio
7" Single
CBS A 3201

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Henk Hofstede
Producer:The Nits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/1983 (Positie 14)
Laatste week notering:14/05/1983 (Positie 48)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7675 (552 Punten)
Single Tip:26/03/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 7
be  Piek: 19 / Weken: 5 (V)

Tracks

02/1983
7" Single CBS A 3201
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nescio
  4:46
2.Man Of Straw
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46NescioCBS
A 3201
Single
7" Single
02/1983
4:45OmskCBS
25364
Album
LP
13/03/1983
4:47OmskCBS
CBS 460652-2
Album
CD
02/1988
Live5:56UrkCBS
465843 2
Album
CD
30/10/1989
Live5:56UrkCBS
465843 1
Album
LP
30/10/1989
»» alles tonen

Nits   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutti Ragazzi (The Nits)23/02/1980226
Red Tape (The Nits)20/02/1982395
Nescio (The Nits)02/04/1983107
Sketches Of Spain (The Nits)03/12/1983286
In The Dutch Mountains (The Nits)17/10/19872111
J.O.S. Days (The Nits)16/01/19882010
The Panorama Man (The Nits)23/04/1988883
The Dream (The Nits)12/11/19882811
The Train (The Nits)25/02/1989348
Adieu Sweet Bahnhof (Live)28/10/19892810
Home Before Dark (Live)10/03/1990507
Radio Shoes29/09/1990319
Giant Normal Dwarf22/12/1990715
Long Forgotten Story13/04/1991734
Soap Bubble Box12/09/1992408
The Flowers26/01/2008881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tent (The Nits)08/03/1980353
Work (The Nits)27/02/1982412
Omsk (The Nits)02/04/198389
Kilo (The Nits)03/12/1983169
Adieu, Sweet Bahnhof (The Nits)20/10/1984333
Henk (The Nits)14/06/1986552
In The Dutch Mountains (The Nits)07/11/1987822
Hat (The Nits)18/02/19891517
Urk04/11/1989327
Giant Normal Dwarf20/10/1990249
Ting03/10/19922210
Da Da Da23/04/1994397
Dankzij de dijken (Freek de Jonge & The Nits (Frits))18/03/19951415
Nest04/11/19953713
Alankomaat21/03/1998455
197422/11/2003951
Les nuits29/10/2005638
Doing The Dishes26/01/200889
Strawberry Wood24/10/2009115
Malpensa17/03/2012455
Nits?29/03/2014351
Hotel Europa - Live Recordings 1990 - 201421/03/201554
Angst23/09/2017401
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/12/2004 12:43
Richard (NL)
******
A very beautiful song.
Laatst gewijzigd: 03/05/2007 23:44
04/10/2005 21:09
Snormobiel Beusichem
***
Hat mich nie interresiert aber das Gegenteil !!! Stand 8 Wochen in die Holländische Top 40 von 1983 !!! Platz # 8 war auch das höchste für "Nescio" !!!

DeejayDave
***
Het eind is prachtig, maar de zang is werkelijk waar om te huilen.

Topbart
****
mooie sfeervolle plaat van Nits

Patrick3
*****
Een heel mooie plaat.

Patrick7781
****
Esssssskimoooooo.....

Nicht ganz mein ding

BingTheKing
***
niet echt een topper

Rootje
*****
Mooie 'gedragen' song als eerbetoon aan een Nederlands auteur. The Nits heb ik altijd ondergewaardeerd gevonden.

Jeroen68
*****
Geweldig nummer van the Nits
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?