The Kik - Ik sta klaar voor jou

Cover The Kik - Ik sta klaar voor jou
Digital
Excelsior / Dapper 8714374064279

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/11/2017
Digital Excelsior / Dapper 8714374064279 / EAN 8714374064279
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik sta klaar voor jou
3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Ik sta klaar voor jouExcelsior / Dapper
8714374064279
Single
Digital
03/11/2017

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Leuke cover van The Rembrandts' "I'll be there for you".

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappige cover van: "The Rembrands" (1995) door de Nederlandse beatformatie uit Tilburg / Rotterdam en Veenendaal: "The Kik", uit eind april 2014 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?