The Housemartins - Caravan Of Love

Cover The Housemartins - Caravan Of Love
7" Single
Chrysalis 108 799 (de)
Cover The Housemartins - Caravan Of Love
12" Maxi
Chrysalis 608 799 (de)

Charts

Binnenkomst:10/01/1987 (Positie 35)
Laatste week notering:04/04/1987 (Positie 82)
Piekpositie:3 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2779 (1029 Punten)
Single Tip:27/12/1986 / Piek: 18 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 11
de  Piek: 2 / Weken: 18
at  Piek: 7 / Weken: 14
nl  Piek: 3 / Weken: 13
be  Piek: 5 / Weken: 9 (V)
se  Piek: 1 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 11
nz  Piek: 2 / Weken: 18

Tracks

1986
7" Single Chrysalis 108 799 [de] / EAN 4007191087991
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caravan Of Love
  3:40
2.When I First Met Jesus
2:46
   
1986
12" Maxi Chrysalis 608 799 [de] / EAN 4007196087996
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caravan Of Love
  3:40
2.We Shall Not Be Moved
2:42
3.When I First Met Jesus
2:46
4.So Much In Love
2:06
5.Heaven Help Us All (Sermonette)
4:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Caravan Of LoveChrysalis
108 799
Single
7" Single
1986
3:40Caravan Of LoveChrysalis
608 799
Single
12" Maxi
1986
3:39Now That's What I Call Music! 9Virgin
NOW9
Compilatie
LP
23/03/1987
3:34Het beste uit de Top 40 van 't jaar '87EVA
7488112
Compilatie
CD
1987
3:40Super Power Hit-SensationAriola
302 955
Compilatie
LP
1987
»» alles tonen

The Housemartins   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy Hour02/08/1986255
Caravan Of Love10/01/1987313
Five Get Over Excited27/06/1987962
Build19/12/1987656
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
London 0 Hull 402/08/19861215
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 128)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/12/2005 23:12
Snormobiel Beusichem
****
ø !!! Das orginal von Isley Jasper Isley aus Anfang Januar 1986 finde ich aber 1 Sterrn besser dann die Ausgabe / Cover von dieser Platte aus Ende December 1986 !!! Trotzdem abgerundet 4 Sterrn !!!

Topbart
****
Het is mooi gedaan, de acapella-zang maar ik luister toch liever naar het origineel van Isley Jasper Isley

alleyt1989
****
i remember my parents used to play this a lot when i was young but i don't particularly like it. it sounds like the lead singer has tonnes of mucus in his throat. spit it out!

musikmannen
****
Ok

Patrick7781
******
Goed.

Patrick3
*****
Héél mooi.

savagegrant
****
Lovely song that I've always liked.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?