The Cult - Spiritwalker

Cover The Cult - Spiritwalker
Cover
Cover The Cult - Spiritwalker
7" Single
Situation Two SIT 33 (uk)

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Billy Duffy
Ian Astbury
Producer:John Brand
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1984
7" Single Situation Two SIT 33 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Spiritwalker
  
2.A Flower In The Desert
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40DreamtimeBeggars Banquet
BEGA 57
Album
LP
1984
SpiritwalkerSituation Two
SIT 33
Single
7" Single
1984
3:13Pure Cult - The Singles 1984 - 1995Beggars Banquet
BEGA 2026
Album
CD
05/06/2000
3:13Gothic Club Classics Volume 2Oblivion
087-62602
Compilatie
CD
2001
3:12New Wave Club Class•X Box - Sinner's Day 11EMI
0878822
Compilatie
CD
30/09/2011

The Cult   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Sells Sanctuary08/03/1986354
Love Removal Machine07/03/19872410
Lil' Devil23/05/1987902
Fire Woman22/04/1989814
Edie (Ciao Baby)29/07/1989408
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love21/12/19852031
Electric18/04/1987159
Sonic Temple22/04/19892312
Ceremony05/10/1991485
Pure Cult - For Rockers, Ravers, Lovers And Sinners (Cult)13/02/19933115
The Cult22/10/1994614
Born Into This06/10/2007712
Choice Of Weapon26/05/2012322
Hidden City13/02/2016361
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BingTheKing
****
niets mis met deze prima song

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een beschaafd en net plaatje uit 1984 door de Britse rock formatie: "The Cult" (☼ 1983) !!! Ook ik ga overstag: 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?