The Calling - Wherever You Will Go

Cover The Calling - Wherever You Will Go
CD-Maxi
RCA 74321 91223 2
Cover The Calling - Wherever You Will Go
CD-Single
RCA / 74321 91224-2
Cover The Calling - Wherever You Will Go
Cover

Charts

Binnenkomst:06/04/2002 (Positie 83)
Laatste week notering:01/06/2002 (Positie 83)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9919 (431 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 29
de  Piek: 16 / Weken: 11
at  Piek: 8 / Weken: 21
fr  Piek: 7 / Weken: 22
nl  Piek: 31 / Weken: 9
be  Piek: 29 / Weken: 10 (V)
  Piek: 18 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 14 / Weken: 19
no  Piek: 4 / Weken: 11
dk  Piek: 7 / Weken: 7
it  Piek: 1 / Weken: 34
au  Piek: 5 / Weken: 16
nz  Piek: 1 / Weken: 25

Tracks

15/04/2002
CD-Maxi RCA 74321 91223 2 (BMG) / EAN 0743219122322
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wherever You Will Go
  3:28
2.Nothing's Changed
4:04
3.Lost
3:48
Extras:
Wherever You Will Go (Video) 3:27
   
15/04/2002
CD-Single RCA 74321 91224-2 (BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wherever You Will Go
  3:28
2.Lost
3:48
   
03/05/2002
7" Single RCA 07863-60553-7 (BMG) / EAN 0078636055374
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wherever You Will Go
  3:28
2.Adrienne
  4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Wherever You Will GoRCA
74321 91223 2
Single
CD-Maxi
15/04/2002
3:28Wherever You Will GoRCA
74321 91224-2
Single
CD-Single
15/04/2002
3:28TMF Hitzone 19EMI
5391242
Compilatie
CD
26/04/2002
3:28Wherever You Will GoRCA
07863-60553-7
Single
7" Single
03/05/2002
3:28Camino PalmeroRCA
74321 91610 2
Album
CD
27/05/2002
»» alles tonen

The Calling   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wherever You Will Go06/04/2002319
Adrienne21/09/2002818
Our Lives08/05/20046517
Things Will Go My Way28/08/2004991
Anything06/11/20041001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Camino Palmero11/05/2002467
Two29/05/2004661
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.34 (Reviews: 145)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/08/2004 22:20
lipinska
*****
oh surely not bad ;-)
31/10/2004 11:11
zadranin
*****
Very good for one-hit band.....

Snormobiel Beusichem
****
▒ Helemaal géén slechte plaat van de Amerikaanse rockformatie "The Calling" uit maart 2002 (Holland) !!! Deed het ook netjes in de Nederlandse hitlijsten, lente 2002 !!! (NL Top 40: 9 wk / # 14) ☺!!!

BeansterBarnes
******
Another great American rock ballad.

5 ------> 6
Laatst gewijzigd: 04/09/2013 10:57

nirvanamusic87
******
This song is amazing and brings loads of good memories. The song is timeless. Their only UK top ten.

30 weeks in the UK top 100.

3 weeks UK top 10. UK#3.
5 weeks Irish top 10. Ireland#8.
Poland#1 (2 weeks).

Taiwan#1 (2 weeks).

11 weeks US top 10. US#5.

Brazil#7.

4 weeks top 10. World Chart#5.

600,000 copies sold in the UK.

Laatst gewijzigd: 04/11/2017 23:17

Jason P
***
Brilliant song...Wish they could of repeated there good work on others

Mykl_77
*****
Heard this on radio yesterday, great song.

bluezombie
******
One of the absolute best songs of 2002, a great rock ballad.

DeejayDave
****
De debuutsingle van The Calling was zo slecht nog niet. "Wherever you will go" is inmiddels uitgegroeid tot een radioklassieker die nog vrijwel iedere week voorbij komt. Niet slecht voor een middelmatige rockballad.

antonnalan
******
Rock ballads seemed to be very popular back then and this is no exception. That saying this is still very good even up to today.

alleyt1989
******
great song, good memories with this too!

irelander
*
Awful ballad.

gherkin
****
Als romantische rock vind ik het geslaagd.

mrmusic2010
******
A powerful rock ballad with great vocals.

Hijinx
***
Eh, I don't have any endearment towards this from nostalgia because I don't particularly remember hearing it that much. It's rather unexciting, but inoffensive.
Laatst gewijzigd: 21/10/2013 17:59

TravD
*****
Nice

Chemmical
****
Decent enough, but it is a bit overrated

Chris A
*****
Great song.

KingBandicoot
***
Alright.

matty d
***
3 stars

tigerlover
***
teveel gedraaid op de radio, 3 sterren

Forca Utrecht
****
Wherever You Will Go is een nummer van de alternatieve rockgroep The Calling en is te vinden op het album Camino Palmero, en is het meest succesvolste nummer van de groep. 4 sterren
Laatst gewijzigd: 23/07/2013 05:25

LIFTER500
***
Overrated. The track is good but the vocals hurt it. 3.3.
Laatst gewijzigd: 26/01/2015 00:34

Zacco333
***
That song with post-grunge vocals that I kept hearing from my dad's shed frequently last year. I always thought this was another song. The vocals are pretty bad at times indeed and not only that but it's predictable for a '00s soft rock ballad. Not bad but I don't get much from this and am kinda tired of hearing it. No surprise it's adored, though.

silvm
**
Ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?