The Band - The Shape I'm In

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Jaime "Robbie" Robertson
Producer:The Band
Gecoverd door:Pointer Sisters
Gov't Mule
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Stage FrightCapitol
SW-425
Album
LP
17/08/1970
4:00Time To KillCapitol
1C 006-80 579
Single
7" Single
1970
Live4:14Rock Of Ages In ConcertCapitol
SABB-11 045
Album
LP
15/08/1972
Live4:06The Last WaltzWarner
WB 66 076
Album
LP
16/04/1978
AnthologyCapitol
1 C 172-85 722/23
Album
LP
1979
»» alles tonen

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan & The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?