Teach-In - The Circus Is Coming To Town

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Dave McRonald
H.Vermout
D.McRonald
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Roll AlongCNR
651.005
Album
LP
1974
2:14Ding-A-DongPhilips
9299 514
Album
LP
1975
2:18FestivalCNR
539.001
Album
LP
1975
2:14Our SongsTelefunken
6.22229 AO
Album
LP
1975
Our SongsCNR
539.001
Album
LP
1975
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?