Teach-In - Roll Along

Cover Teach-In - Roll Along
LP
CNR 651.005

Album

Jaar:1974
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1974
LP CNR 651.005
Toon detailsAlles beluisteren
1.In The Summernight
  
2.Sing To The Moon
3.I'm Alone
4.Bye Bye Bye
5.It's A Beautiful Day
  
6.Doll
7.Tennessee Town
  
8.There Ain't No Time
9.Old Friend Goodbye
10.Silly Billy
11.The Circus Is Coming To Town
12.Fly Away
  
   

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
****
Eerste LP van Teach In uit 1974.
De elpee werd een jaar later, ten tijde van het songfestival opnieuw uitgebracht onder de titel "Festival", "Story presenteert Teach In Festival" en "Ding-a-dong".
Bij deze heruitgave moesten de nummers "Bye Bye Bye",
"Silly Billy (Silly Milly)" en "Sing to the moon" plaats maken voor de liedjes die Teach In i.v.m. de Nationale Finale van het songfestival had opgenomen ("Ding-a-dong", "You and me",
"The Circus show") en "Sing your song" en "Let me in".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?