Teach-In - In The Summernight

Cover Teach-In - In The Summernight
7" Single
CNR 141.246 (nl)
Cover Teach-In - In The Summernight
7" Single
Metronome M 25.607 (de)

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Koos Versteeg
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/1974 (Positie 21)
Laatste week notering:09/11/1974 (Positie 26)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3568 (912 Punten)
Single Tip:24/08/1974 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 10
be  Piek: 3 / Weken: 9 (V)

Tracks

1974
7" Single Metronome M 25.607 [de]
1974
7" Single CNR 141.246 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.In The Summernight
  2:35
2.Old Friend Goodbye
3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:35In The SummernightMetronome
M 25.607
Single
7" Single
1974
2:07Music Power [1975]K-tel
TN 1071
Compilatie
LP
1974
Roll AlongCNR
651.005
Album
LP
1974
De Daverende dertien (1975)CNR
538.101
Compilatie
LP
1975
2:31Ding-A-DongPhilips
9299 514
Album
LP
1975
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.65 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/02/2006 18:38
Snormobiel Beusichem
******
▒ Vrolijke single uit eind augustus 1974 door de Nederlandse ex-formatie: "Teach In" !!! T.o.v. 1969 is deze bezetting in 1974 (eigenlijk al in 1972 !!!), totaal anders !!! Van de oorspronkelijke bandleden bleven toen alleen toetsenist: "Koos Versteeg" en drummer: "Ruud Nijhuis" over !!! De nieuwe bandleden waren: "John Gaasbeek, Chris de Wolde, Ard Weenink en zangeres Getty Kaspers" !!! Internationale roem bereikte "Teach-In" in 1975, door als Nederlandse afvaardiging het ESC te winnen met: "Ding-A-Dong", geschreven door: "Will Luikinga, Eddy Ouwens en Dick Bakker" !!! Ruim 5 sterren ☺!!!

@24-12-2014: ▒ Vooruit ↑: 6 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 24/12/2014 16:59

Garth Hedges
******
Heerlijke klanken uit zonnig Twente. Het lijkt alsof de Tukkers een zonnesteek hadden opgelopen, door
accordeonist Harry Mooten met de Dutch Rhythm Steel and Showband mee te laten spelen. Het effect is vrolijk en fris.

aburex
*****
Goede meezinger van deze Nederlandse band

Patrick3
******
Uitstekende plaat.

naamloos
****
Dit nummer bevalt mij nog steeds prima. De zon gaat schijnen als je dit nummer hoort.

Bearcat
*****
Een van de leukste nummers van Teach In
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?