Teach-In - I'm Alone

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:H. Waltheim
Rothman
Dave McRonald
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Roll AlongCNR
651.005
Album
LP
1974
2:55Ding-A-DongPhilips
9299 514
Album
LP
1975
2:58FestivalCNR
539.001
Album
LP
1975
Our SongsCNR
539.001
Album
LP
1975
2:55Our SongsTelefunken
6.22229 AO
Album
LP
1975
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
*****
Fraaie ballade die in Nederland niet opvalt.
Het lied staat op meerdere albums van Teach In.
Het wordt aanvankelijk alleen als single in Rusland uitgebracht, bereikt daar de eerste plaats
en wordt pas na het uiteenvallen van de groep
in Nederland uitgebracht als soloplaat van Getty
om enorm te floppen. Onterecht.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?