Teach-In - Greenpeace

Cover Teach-In - Greenpeace
7" Single
CNR 141.531 (nl)

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Koos Versteeg
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/04/1979 (Positie 6)
Laatste week notering:26/05/1979 (Positie 44)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7154 (589 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 7
be  Piek: 30 / Weken: 2 (V)

Tracks

1979
7" Single CNR 141.531 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Greenpeace (English Version)
  4:03
2.Greenpeace [Nederlandse Versie]
4:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
English Version4:03GreenpeaceCNR
141.531
Single
7" Single
1979
4:12Teach InCNR
660.034
Album
LP
1979
4:03The RobotSauce
2-47.030
Album
LP
1979
3:55The Original Teach In Hit Collection - All The 15 Hits TogetherPPF
1991-1
Album
CD
1991
3:57Festival / Get On BoardRed Bullet
RB 66.184
Album
CD
02/10/2009
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/02/2006 23:50
Snormobiel Beusichem
****
Een ode aan Greenpeace, april 1979, door Teach In !!! Was een kleine Hit in de Nederlandse Top 40 van 1979 (7 weken / Plaats # 10) !!! Afgerond: 4 sterren !!!

naamloos
***
Mooi doel, geen super nummer.

Bearcat
***
matig liedje......voor een goed doel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?