Teach-In - Bad Day

Cover Teach-In - Bad Day
7" Single
CBS 8797 (nl)

Nummer

Jaar:1980
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1980
7" Single CBS 8797 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bad Day
2.I Wish You All The Luck
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Bad DayCBS
8797
Single
7" Single
1980

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
***
Single van Teach in uit 1980 (de éénnalaatste)
geschreven door Bert ter Brugge. De nieuwe leadzanger na het vertrek van zangeres Marianne Wolsink.
Goeie stem, matig liedje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?