Tatjana - Chica cubana

Cover Tatjana - Chica cubana
7" Single
Dureco Benelux/110035.7

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Mauro Farina
Claudio Accatino
Producer:Mauro Farina
Ala Bianca
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/06/1988 (Positie 61)
Laatste week notering:10/09/1988 (Positie 98)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4813 (773 Punten)
In de landen:
de  Piek: 36 / Weken: 9
nl  Piek: 9 / Weken: 13
be  Piek: 4 / Weken: 12 (V)

Tracks

1988
7" Single Dureco 110035.7 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chica cubana
  3:30
2.Chica cubana (Instr.)
3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Chica cubanaDureco
110035.7
Single
7" Single
1988
Instr.3:30Chica cubanaDureco
110035.7
Single
7" Single
1988
3:30Cream Of Pop - Summer FestivalPolyphon
816 934-1
Compilatie
LP
1988
3:30High Life [1988-2]Polystar
816 907-1
Compilatie
LP
1988
3:30Hitbreaker 4/88S*R
15 663 8
Compilatie
LP
1988
»» alles tonen

Tatjana   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chica cubana18/06/1988913
Awaka-Boy Boy26/11/1988408
You And Me17/08/1991813
Can't Take My Eyes Off You (Gerard Joling & Tatjana Simic)25/07/1992614
Feel Good31/07/1993216
Santa Maria05/08/1995374
Calendar Girl21/12/1996736
The First Time29/03/1997417
Baila baila08/07/20002410
Ik laat je gaan26/01/20081111
Ga nu maar30/10/2010931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Look15/03/1997708
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Superfit met Tatjana [DVD]26/02/200027
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.28 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/01/2006 10:27
Snormobiel Beusichem
***
Swache Platte von Tatjana aus Juni 1988 !!! Trotzdem ein kleiner Hit in Holland !!! Die Platte stand 9 Wochen (Platz # 11) in die Holländische Top 40 !!! Für mich nur 3 Sterrn wert !!!

Richard (NL)
*****
Nog steeds een leuke zomer-song.

Topbart
****
ach, we weten allemaal dat Tatjana niet echt kan zingen maar het is stiekem eigenlijk toch wel een leuke discoplaat

naamloos
*
Voor de Playboy of de kalenders van 20 jaar geleden 6 sterren, maar de muzikale kwaliteiten kan ik geen sterren uitdelen. Nou vooruit 1 dan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?