TQ - Westside

Cover TQ - Westside
CD-Maxi
Epic 666512 5

Charts

Binnenkomst:12/12/1998 (Positie 56)
Laatste week notering:24/04/1999 (Positie 77)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1260 (1423 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 14
de  Piek: 8 / Weken: 18
at  Piek: 29 / Weken: 8
fr  Piek: 59 / Weken: 4
nl  Piek: 3 / Weken: 19
be  Piek: 9 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 9 / Weken: 14
no  Piek: 8 / Weken: 9
au  Piek: 10 / Weken: 18
nz  Piek: 10 / Weken: 9

Tracks

1998
CD-Maxi Epic 666512 5 / EAN 5099766651255
Toon detailsAlles beluisteren
1.Westside (Radio Version)
  3:51
2.My Melody (Dirty Version)
4:40
3.Westside (Part III Budd' Ah Remix Dirty Version)
4:11
4.Come See Me
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:01They Never Saw Me ComingEpic
491403 2
Album
CD
16/11/1998
Radio Version3:51WestsideEpic
666512 5
Single
CD-Maxi
1998
Part III Budd' Ah Remix Dirty Version4:11WestsideEpic
666512 5
Single
CD-Maxi
1998
Chartmix2:24Chartmix 4SME
564 287-2
Compilatie
CD
15/02/1999
Radio Version3:51The Dome Vol. 9Sony
494089 2
Compilatie
CD
22/03/1999
»» alles tonen

TQ   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westside12/12/1998319
Bye Bye Baby10/04/1999618
Better Days07/08/1999885
Daily01/04/20002314
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
They Never Saw Me Coming09/01/19991636
The Second Coming03/06/2000187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/10/2006 17:03
Snormobiel Beusichem
****
▓ Ook in Holland scoorde "TQ" ermee een grote "Hit" !!! Van eind december 1998 t/m eind maart 1999 stond hij met "Westside" in NL Top 40 !!! Helemaal niet slecht !!! Vandaag de dag nog steeds 4 sterren waard !!! (NL Top 40: 14 wk / # 4) !!!

BeansterBarnes
*****
Now this is the kinda rap/R&B I enjoy.

super50hmtv
******
Hier heeft die TQ een understatement in de Hiphop/R&B historie gemaakt. Wat is dit een goed, mooi, sterk nummer uit de jaarwisseling 1998/99.

Topbart
*****
schitterende ''rap'' / soul nummer van TQ, zeker 5 sterren waard!!

bluezombie
***
Not sure why, but I used to hate this. It's not bad at all.

Chris A
***
Decent track.

musikmannen
****
Ok

Zacco333
****
This is pretty nice and I like that it's not too bland despite being really long. The vocals are strong and the production is perfectly suited to his voice. Very enjoyable, definitely better than expected.

gherkin
***
Helemaal niet verkeerd, dit plaatje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?