T-Spoon feat. Jean Shy - Where R U Now

Cover T-Spoon feat. Jean Shy - Where R U Now
Cover

Charts

Binnenkomst:22/10/1994 (Positie 37)
Laatste week notering:03/12/1994 (Positie 35)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7690 (547 Punten)
Single Tip:08/10/1994 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 7
be  Piek: 39 / Weken: 1 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Dance Computer Volume 4Indisc
2101191
Album
CD
1994

T-Spoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Time 2 Waste12/02/19941016
Take Me 2 The Limit02/07/199497
Where R U Now (T-Spoon feat. Jean Shy)22/10/1994107
Mercedes Benz (T-Spoon feat. Jean Shy)04/02/1995711
See The Light27/05/1995198
A Part Of My Life25/11/19951711
Rockstar27/04/1996235
Someone Loves You Honey27/07/1996275
Smiling12/10/1996187
Fly Away22/03/1997903
Sex On The Beach12/07/1997521
Message Of Love (T-Spoon with Special Guest King Lover)01/11/1997765
Tom's Party18/04/1998576
Got 2 Get U Back10/04/1999548
Summerlove10/07/19991416
I Want To Be Your Man04/12/1999931
F.O.O.T.B.A.L.L. / Delicious (T-Spoon feat. DJ F.C. / T-Spoon)03/06/2000585
Sex On The Beach 200403/07/2004702
No Time 2 Waste 200924/10/2009943
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joy Life And Pain24/12/19947113
Lexicon Of Melody05/10/1996766
The Hit Collection27/09/19971510
 

Jean Shy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where R U Now (T-Spoon feat. Jean Shy)22/10/1994107
Mercedes Benz (T-Spoon feat. Jean Shy)04/02/1995711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/08/2006 21:18
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Lekkere "Dance" plaat van "T-Spoon & Jean Shy" uit oktober 1994 !!! Was helaas geen grote "Hit" in Nederland !!! Toch vind ik hem nog net 5 sterren waard !!! Da's te danken aan de lekkere stem van "Jean Shy" !!! (NL Top 40: 7 wk / # 15) !!!
10/02/2007 14:22
dj-chris
*****
Ik vind het ook een leuke dance plaat van T-Spoon. Had best nog iets hoger in de top 40 van 1995 gemogen. Ook van mij 5 sterren!!!

Ohana
****
Israel Official Top-30: No'3.

tigerlover
***
ondergewaardeerd plaatje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?