T-Spoon feat. Jean Shy - Mercedes Benz

Cover T-Spoon feat. Jean Shy - Mercedes Benz
Cover

Charts

Binnenkomst:04/02/1995 (Positie 37)
Laatste week notering:15/04/1995 (Positie 45)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3686 (905 Punten)
Single Tip:21/01/1995 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 11
be  Piek: 40 / Weken: 3 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17The Greatest Top 40 Dance HitsArcade
01.9870.6
Compilatie
CD
14/07/1995
3:16Now Dance 7EVA
74321 252382
Compilatie
CD
1995

T-Spoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Time 2 Waste12/02/19941016
Take Me 2 The Limit02/07/199497
Where R U Now (T-Spoon feat. Jean Shy)22/10/1994107
Mercedes Benz (T-Spoon feat. Jean Shy)04/02/1995711
See The Light27/05/1995198
A Part Of My Life25/11/19951711
Rockstar27/04/1996235
Someone Loves You Honey27/07/1996275
Smiling12/10/1996187
Fly Away22/03/1997903
Sex On The Beach12/07/1997521
Message Of Love (T-Spoon with Special Guest King Lover)01/11/1997765
Tom's Party18/04/1998576
Got 2 Get U Back10/04/1999548
Summerlove10/07/19991416
I Want To Be Your Man04/12/1999931
F.O.O.T.B.A.L.L. / Delicious (T-Spoon feat. DJ F.C. / T-Spoon)03/06/2000585
Sex On The Beach 200403/07/2004702
No Time 2 Waste 200924/10/2009943
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joy Life And Pain24/12/19947113
Lexicon Of Melody05/10/1996766
The Hit Collection27/09/19971510
 

Jean Shy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Where R U Now (T-Spoon feat. Jean Shy)22/10/1994107
Mercedes Benz (T-Spoon feat. Jean Shy)04/02/1995711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.06 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/08/2006 00:53
Snormobiel Beusichem
**
▓ Zeer goedkope "coverplaat" over een hele dure auto ??? Na ja !!! Deze overbodige plaat uit eind januari 1995 slaat werkelijk nergens op !!! Behoort voor mij dan ook tot de zwakste platen van "T-Spoon" !!! Nog net 2 sterren !!! Toch werd de plaat een kleine "Hit" in Nederland !!! (NL Top 40: 9 wk / # 8) !!!
19/08/2006 01:10
dj-chris
******
Mooie cover hit van T-Spoon. Ook leuk met de rap stukjes erbij. En tevens (maar dat is persoonlijk) beter dan het orgineel van Janis Joplin. Ik kom toch nog aan 6 sterren zoals bij wel meer platen van T-Spoon!

Topbart
****
Dit vind ik dan WEL weer een leuk nummer van T-Spoon (cover van Janis Joplin)

naamloos
**
Bij 2 sterren houdt het bij mij wel op. Maar daar kun je nog geen lelijke eend voor kopen.

tigerlover
****
1 van de minder bekende nummers van T-Spoon, 4 sterren

gherkin
*
Maar een zwak plaatje.

BingTheKing
****
ergens vind ik dit nummer hun beste eigenlijk, een 4
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?