T-Spoon - No Time 2 Waste

Cover T-Spoon - No Time 2 Waste
Cover
Cover T-Spoon - No Time 2 Waste
Cover
Cover T-Spoon - No Time 2 Waste
Cover

Charts

Binnenkomst:12/02/1994 (Positie 41)
Laatste week notering:02/08/2003 (Positie 83)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3825 (875 Punten)
Single Tip:29/01/1994 / Piek: 14 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 16
be  Piek: 31 / Weken: 3 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:5090's Club Classix Top 100Mostiko
22 22578-2
Compilatie
CD
19/09/2008

T-Spoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Time 2 Waste12/02/19941016
Take Me 2 The Limit02/07/199497
Where R U Now (T-Spoon feat. Jean Shy)22/10/1994107
Mercedes Benz (T-Spoon feat. Jean Shy)04/02/1995711
See The Light27/05/1995198
A Part Of My Life25/11/19951711
Rockstar27/04/1996235
Someone Loves You Honey27/07/1996275
Smiling12/10/1996187
Fly Away22/03/1997903
Sex On The Beach12/07/1997521
Message Of Love (T-Spoon with Special Guest King Lover)01/11/1997765
Tom's Party18/04/1998576
Got 2 Get U Back10/04/1999548
Summerlove10/07/19991416
I Want To Be Your Man04/12/1999931
F.O.O.T.B.A.L.L. / Delicious (T-Spoon feat. DJ F.C. / T-Spoon)03/06/2000585
Sex On The Beach 200403/07/2004702
No Time 2 Waste 200924/10/2009943
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joy Life And Pain24/12/19947113
Lexicon Of Melody05/10/1996766
The Hit Collection27/09/19971510
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/06/2005 22:24
Snormobiel Beusichem
******
▓ Super Geil !!! Und auch die Stimme von (Featuring) Ingrid Simons ist Super !!! Anfang Februar 1994 ein Hit in Holland !!! (NL Top 40: 11 wk / # 13) !!!
Laatst gewijzigd: 29/07/2006 12:40
10/06/2006 04:41
dj-chris
******
De eerste hit van T-Spoon.
Geniaal Eurodance nummer! Stond in de hitlijst van nederland in 1994. Jammer dat dit nog zo weinig gedraaid wordt. Ook mooie clip trouwens (die donkere zaal met dat lichtgevende ronde zwembadje).
Zo ik geef 6 punten
Laatst gewijzigd: 10/06/2006 04:42

Topbart
****
goed nummer van T-Spoon, was de 1e single

drdjrene
****
Deze eerste hit van T-Spoon was helemaal niet verkeerd! Jammer dat deze danceplaat nauwelijks meer gedraaid wordt...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?