Susan Boyle - You Have To Be There

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Benny Andersson
Björn Ulvaeus
Producer:Steve Mac
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

24/10/2011
Promo - Digital Syco - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Have To Be There
  3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54You Have To Be There [Promo]Syco
-
Single
Digital
24/10/2011
3:54Someone To Watch Over MeSyco
88697962522
Album
CD
04/11/2011

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
****
Klinkt wel goed.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Sobere, maar nette "ABBA" plaat, gezongen door de 50 jarige Schotse zangeres "Susan Magdalane Boyle", uit augustus 2011 !!! Ook hier komt haar prachtige stem weer naar voren ☺!!!

gherkin
*
Heb het al lang gehad met deze over het paard getilde coverende huisvrouw.

Hijinx
***
Sounds like a reflective piece during a musical!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?