Susan Boyle - You'll See

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:David Foster
Madonna Ciccone
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Madonna - You'll See
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:42I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
4:42I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.76 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

zadranin
***
Susan's take on Madonna classic...and a poor one IMO. She did it technically good, but it lacks emotions! I guess that's the price of singing a song you didn't write and can't relate to

MUSICBOJ
******
Prachtig stukje muziek van deze "lady"!! Voor mij goed genoeg voor de 6 sterren ..

greekcircle
******
Amazing voice, and prefer it from Boyle . A great performance

Muchana
******
Eén van dé beste nummers op de plaat! Ook mijn vookeur gaat naar deze coverversie van Boyle.

irelander
**
Don't know the original, but this ain't good.

Hijinx
****
I'm impressed, this is quite good.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?