Susan Boyle - Wild Horses

Cover Susan Boyle - Wild Horses
Promo - CD-Single
Syco
(Sony)

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Mick Jagger
Keith Richards
Producer:Steve Mac
Coverversie van:The Flying Burrito Brothers - Wild Horses
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/2009 (Positie 99)
Laatste week notering:05/12/2009 (Positie 99)
Piekpositie:99 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24044 (2 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 99 / Weken: 1
be  Tip (W)

Tracks

26/10/2009
Promo - CD-Single Syco - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wild Horses
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Wild Horses [Promo]Syco
-
Single
CD-Single
26/10/2009
4:55I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
4:55I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.63 (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

zadranin
******
Oh how moving version...really nice production and Susan sounds heavenly! Absolutely brilliant ;)

Muchana
******
Wat een stem! Ik kreeg kippenvel toen ik het de eerste keer hoorde. Mag voor mij zo wekenlang op nummer 1 komen te staan! Ik kijk al uit naar haar album! WAUW
Laatst gewijzigd: 25/11/2009 19:18

MUSICBOJ
******
Ja, ze heeft een prachtstem, maar dit liedje vind ik niet het allerbeste van "Susan Boyle"!! Weken op 1 zou ik wat overdreven vinden, zal waarschijnlijk vlug wat eentonig worden. Maar vooruit, 4 sterren!! Laat deze dame maar scoren...

Ik ga toch verhogen naar 6 sterren, ik heb dit nummer hier staan op mijn pc. En ik moet zeggen, ik beluister het dagelijks wel 50 keer!!
Laatst gewijzigd: 13/12/2009 13:45

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima "Rolling Stones" cover door het nieuwe Engelse talent "Susan Boyle" uit november 2009 !!! Net iets te lang voor de 5 sterren ☺!!!

DeejayDave
*****
Wat is muziek toch een mooi begrip. Je hoeft niet mooi te zijn om te kunnen zingen. En als je dit nummer hoort, begrijp je dat. Je vergeet meteen dat dit door 'de zingende huisvrouw' Boyle is gezongen. Schitterende ballade en ook nog eens de juiste timing, zo vlak voor kerst. Een hit zal het niet worden, maar dat hoeft ook niet. Hulde voor deze Schotse vrouw.

geenkaaskopmeer
******
Een nu al fenomene vrouw met een mooie toekomst voor haar. Haar album is van harte aan te bevelen!

cutieke
******
Ik vind dit echt geweldig. Wat een stem! ;)

RV
*****
Eigenlijk is het toch wel een mooie plaat als je hem een paar keer geluisterd hebt. Susan Boyle, klasse song!
Laatst gewijzigd: 23/01/2010 10:09

BeansterBarnes
****
Peaking at #93 in Australia, 2009.

alleyt1989
*****
not a bad cover ... susan boyle has put out some crap but this is not one of that collection of crap

Chris A
**
I don't enjoy this.

bluezombie
***
Average cover.

stevometal
*
Not a fan!

irelander
***
Her voice is all that pushes this along, and that's not enough for me.

Hijinx
****
It's well performed and a solid cover.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?