Susan Boyle - Who I Was Born To Be

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
4:10I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Goed, ja!

Muchana
*****
Op en top goed! * * * * *

Peter-Floortjefan
******
Vind hem helemaal geweldig! Ik heb echt groot respect voor haar!

irelander
**
A snoozefest.

Hijinx
***
It has the makings of a good track but just misses the spot. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?