Susan Boyle - Unchained Melody

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Alex North
Hy Zaret
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Todd Duncan - Unchained (Lonely River)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Someone To Watch Over MeSyco
88697962522
Album
CD
04/11/2011

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
***
Klinkt wel ok. Waarom schrijft ze niet eens een keer haar eigen nummers.

gherkin
*
Is de hype rond Susan Boyle nu nog altijd niet uitgewerkt?

Hijinx
**
I can commend the vocals on this, but I've never been a big fan of this song so she was never going to save it.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?