Susan Boyle - The End Of The World

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Arthur Kent
Sylvia Dee
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Skeeter Davis - The End Of The World
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
3:15I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
******
Dit is wérkelijk één van de mooiste nummers voor mij op het album!! Ik ga voor de volle pot!!

Muchana
****
Komt mooi tot zijn recht op de best verkochte plaat van 2009!

irelander
**
Eh, not a fan.

Hijinx
***
It's alright.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?