Susan Boyle - O Come All Ye Faithful

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Trad.
Producer:Steve Mac
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:05The GiftSyco
88697720772
Album
CD
05/11/2010

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
*
♥ Bij dit nummer heb ik écht het gevoel dat ik in de kerk zit. Deze "O Come All Ye Faithful" is niet de albumtrekker van "The Gift"!! Het spijt me, Susan.. Maar voor dit nummer ben je écht gebuisd!!

irelander
**
Ewww, nah I kid. Not good.

ericwyns
****
Vrij aardige cover door Susan Boyle, terug te vinden op haar album "The Gift" (2010).
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?