Susan Boyle - Make Me A Channel Of Your Peace

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Sebastian Temple
Producer:Steve Mac
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23The GiftSyco
88697720772
Album
CD
05/11/2010

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
***
♥ Slaapwekkende plaat van "Susan Boyle"!! Dit is zéker niet haar topsong op het album "The Gift"!! Nog nét 3 sterren, al is het zééééér krap!

irelander
*
Very dull.

ericwyns
****
Heel rustig - mooi gezongen - nummer van Susan Boyle uit haar tweede album "The Gift" (2010). Naar boven afgerond: vier sterren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?