Susan Boyle - Home For Christmas

Cover Susan Boyle - Home For Christmas
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2013 (Positie 71)
Laatste week notering:03/01/2015 (Positie 99)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7656 (293 Punten)
Combialbum:30/11/2013 / Piek: 14 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 6
be  Piek: 36 / Weken: 9 (V)
  Piek: 110 / Weken: 6 (W)
au  Piek: 13 / Weken: 8
nz  Piek: 3 / Weken: 6

Tracks

22/11/2013
CD Syco 88883744732 (Sony) / EAN 0888837447324
Toon detailsAlles beluisteren
1.Susan Boyle with Elvis Presley - O Come, All Ye Faithful
  2:54
2.The Lord's Prayer
  3:45
3.Susan Boyle feat. The Overtones - Little Drummer Boy
  3:35
4.I'll Be Home For Christmas
  3:08
5.Susan Boyle feat. Johnny Mathis - When A Child Is Born
  3:17
6.The Christmas Song
  2:36
7.I Believe In Father Christmas
  3:29
8.Have Yourself A Merry Little Christmas
  2:50
9.Hark! The Herald Angels Sing
  3:45
10.The Christmas Waltz
  2:35
11.In The Bleak Midwinter
  3:31
12.Miracle Hymn
  2:57
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Vrij vlot nieuw album van de Schotse zangeres: "Susan Boyle" !!! Ze kwam in de publieke belangstelling na haar tweede plaats bij het populaire programma: "Britain's Got Talent" !!! Ikzelf heb wat het gevoel dat de rage en de storm rond deze vrouw serieus afgenomen is !!! Niettegenstaande vind ik haar stem nog altijd fantastisch !!! Knap album, die toch wel een aanrader is !!! Ruim 4 sterren, hoor !!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?