Susan Boyle - Hallelujah

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Leonard Cohen
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Leonard Cohen - Hallelujah
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52The GiftSyco
88697720772
Album
CD
05/11/2010
3:52Brigitte Musik - Songs For Christmas 2Sony Classical
88883763612
Compilatie
CD
18/10/2013

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
***
♥ Alwéér een nieuwe versie van "Hallelujah".. Dit nummer begint serieus mijn strot uit te hangen. Het is niet slécht gebracht, maar dit nummer had ook niet op "The Gift" moeten komen..

irelander
***
It's the most obvious song for her to cover, which makes it all the more predictable. 2.5*

gherkin
*
Al veel te vaak gecoverd en deze versie is zeker niet één van de beste.

ericwyns
****
Vrij geslaagde cover van de bekende Leonard Cohen-song. Terug te vinden op het Susan Boyle-album "The gift" (2010). Naar boven afgerond: vier sterren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?