Susan Boyle - Enjoy The Silence

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Martin Lee Gore
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Depeche Mode - Enjoy The Silence
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

21/11/2011
Promo - Digital Syco - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Enjoy The Silence
  4:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11Someone To Watch Over MeSyco
88697962522
Album
CD
04/11/2011
4:11Enjoy The Silence [Promo]Syco
-
Single
Digital
21/11/2011

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
***
Oh no she didn't! Actually, this isn't too bad. There is a level of peacefulness that I admire in this, but I still don't think this song should be messed with.

Patrick3
******
Depeche Mode is wellicht fier op deze versie van Susan.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een gewaagde maar geslaagde, aparte mooie slowly cover van "Depeche Mode" (1990) door de 50 jarige Schotse zangeres "Susan Margaret Boyle", ½ september 2011 !!! "Susan" kwam in publieke belangstelling toen ze meedeed aan de derde serie van "Britain's Got Talent" !!! Ze kwam wereldwijd in de schijnwerpers te staan toen ze "I Dreamed A Dream" uit "Les Misérables" zong in de eerste ronde !!! Uiteindelijk behaalde ze de tweede plaats ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?