Susan Boyle - Don't Dream It's Over

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Neil Finn
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Crowded House - Don't Dream It's Over
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47The GiftSyco
88697720772
Album
CD
05/11/2010

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Muchana
*****
Zelfs deze goede versie kan het album The Gift niet beter maken.

zadranin
***
Way behind the original, but no a total disaster like "Perfect Day". Listenable

MUSICBOJ
****
♥ Niet slecht, maar zeker niet het beste nummer op haar tweede album "The Gift"!! Voor mij ruim 4 sterren!!

irelander
*
I did agree with you on some other SuBo thing, zadranin, but this time I'm going to disagree. She butchers this, just like Perfect Day. The Crowded House version is an eternal classic, and this is nothing more than boring dribble.

ericwyns
****
Origineel een nummer van "Crowded House" uit 1986. Susan Boyle bracht er een vrij geslaagde coverversie van uit op haar tweede album "The Gift" (2010).
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?