Susan Boyle - Daydream Believer

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:John Stewart
Producer:Steve Mac
Coverversie van:The Monkees - Daydream Believer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
3:19I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Best ook wel mooi nummer!! Afkomstig van haar 1ste studioalbum "I Dreamed A Dream"!! Goed genoeg voor 4 sterretjes!

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schittende cover van een schitterende zangeres ☺!!!

Muchana
****
Ook héél mooi!

irelander
**
Meh, not good.

Hijinx
***
This is alright, but not in any way outstanding.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?