Susan Boyle - Auld Lang Syne

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Trad.
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Frank C. Stanley - Auld Lang Syne
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44The GiftSyco
88697720772
Album
CD
05/11/2010
2:43Die Hit-Giganten - Best Of KelticaSony
88765435242
Compilatie
CD
16/01/2015
2:44Ultimate ChristmasSony
88875147872
Compilatie
CD
09/10/2015

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
*****
♥ Eén van de betere covers op haar nieuwe album "The Gift", halfweg november 2010!! Komaan, nog net 5 sterren!!

irelander
**
The piano-accordion in the background works I think, not bad.

ericwyns
****
Vrij geslaagd nummer/cover, afkomstig uit haar album "The gift" (2010).

Patrick7781
**
Minder.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?