Sugar Lee Hooper - De wandelclub

Cover Sugar Lee Hooper - De wandelclub
CD-Single
Columbia/664550 1

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Toon Hermans
Producer:Gerbrand Westveen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/03/1995 (Positie 40)
Laatste week notering:13/05/1995 (Positie 50)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5007 (758 Punten)
Single Tip:18/02/1995 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 10

Tracks

1994
CD-Single Columbia 664550 1
Toon detailsAlles beluisteren
1.De wandelclub
  4:04
2.Simone Kleinsma en de Dutch Swing College Band - Vader gaat op stap
4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04De wandelclubColumbia
664550 1
Single
CD-Single
1994
4:04Top 100 Hollands Glorie - FeesthitsTabtoo
22 229532
Compilatie
CD
16/10/2009

Sugar Lee Hooper   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De wandelclub11/03/19951110
O, wat ben je mooi01/06/1996364
Who Wants To Live 4 Ever11/01/2003821
Baila esta cumbia08/05/2004701
French Can Can12/01/2008981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lots Of Sugar11/02/19956012
Toeters & bellen22/06/1996794
Het mag geen naam hebben31/05/19972911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/12/2004 19:48
Richard (NL)
******
With Sugar Lee Hooper there's always a party.
20/08/2006 17:43
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer leuke en geslaagde cover van "Toon Herman" door "Sugar Lee Hooper" uit maart 1995 !!! Werd ook niet voor niets een "Hit" voor haar !!! Van mij dan ook 5 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 11) !!!

Topbart
****
leuke vertolking door Sugar Lee Hooper

Patrick7781
**
Dichter bij bagger kun je niet geraken.

hugo1960
***
Dit plaatje is gemaakt met een knipoog, daarom best wel leuk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?