Stef Ekkel & René Karst - Liever te dik in de kist...

Cover Stef Ekkel & René Karst - Liever te dik in de kist...
Digital
Berk 1123089774 (nl)
Cover Stef Ekkel & René Karst - Liever te dik in de kist...
Digital
Berk 1132543068 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Stef Ekkel
René Karst
Gecoverd door:Mickie Krause (Mich hat ein Engel geküsst)
Stefan Roos (Mi hät a Engel küsst)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2016 (Positie 93)
Laatste week notering:23/07/2016 (Positie 92)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:21807 (41 Punten)
Single Tip:25/06/2016 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 77 / Weken: 3

Tracks

13/06/2016
Digital Berk 1123089774 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Liever te dik in de kist...
  3:58
   
08/07/2016
Digital Berk 1132543068 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Liever te dik in de kist... (DJ Maurice Remix)
3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Liever te dik in de kist...Berk
1123089774
Single
Digital
13/06/2016
DJ Maurice Remix3:44Liever te dik in de kist...Berk
1132543068
Single
Digital
08/07/2016
3:36Schlager Party Vol. 2 - Mega party mixVlaamse Sterren
AL 30377-2
Compilatie
CD
19/05/2017
3:58100 Hollandse hits [2017]Sony
88985449132
Compilatie
CD
08/09/2017
1:28Feesten als de beesten - Carnaval, ambi & aprčs-ski mix 2018Mostiko
AL 30607-2
Compilatie
CD
02/02/2018

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

René Karst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nog steeds niet klaar met jou11/02/2012833
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hellup11/06/2011511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ .. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./..
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|
. .. . . . . . .\_. . . .\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . ..\ . . . . . . . . . . . . .
Oeps: "Stef & René". . . . . . . . . . . . . . . . . ☺!!!

Patrick3
*****
Een dikke hit in wording

Rootje
*
Wat een ongelofelijke infantiele onzin zeg.
Hopelijk alleen een hit op online piratenzenders.
Laatst gewijzigd: 04/07/2016 15:28

DeejayDave
*
Mijn God.

RV
*
Liever Ronnie en Kleine, dan kan dit prul weer verdwijnen.

BingTheKing
*
het gebeurt niet vaakdat ik een song halverwege afzet, puur vanwege de wanstaltige muziek, in dit geval dus ook, kortom een verschrikkelijke baggerplaat

Jeroen68
*
Komt er eindelijk weer eens een niet-Neder-hiphop nederlandstalig nummer in de lijst, is het deze bagger
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?