Stef Ekkel & Johnny Hoes - De smokkelaar

Cover Stef Ekkel & Johnny Hoes - De smokkelaar
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Johnny Hoes
Coverversie van:De 2 Jantjes - De smokkelaar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/10/2009 (Positie 82)
Laatste week notering:16/01/2010 (Positie 85)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4797 (782 Punten)
Download:07/11/2009 / Piek: 10 / Weken: 7
Radio NL:24/10/2009 / Piek: 3 / Weken: 13
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 13

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Lekker gezelligBerk
1905502BM
Album
CD
06/02/2009
3:04Single Top 100 - Volume 424 [Promo]Buma
COLON 424
Compilatie
CD
30/10/2009
2:595 jaar SchlagerfestivalARS
5326174
Compilatie
CD
19/03/2010
3:07Alle 40 goed - Hollandse hitsEMI Catalogue Marketing
9078202
Compilatie
CD
24/09/2010
2:59Schlagerfestival - Deluxe BoxARS
2754155
Compilatie
CD
19/11/2010

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Johnny Hoes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Och was ik maar bij moeder thuis gebleven20/05/1961136
Daar mag je alleen maar naar kijken!28/04/196283
Waar we heengaan... Jelle zal wel zien04/02/196774
Jantje's gitaar (Johnny Hoes & Thomas Berge)17/12/2005686
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zijn allergrootste hits06/08/2011474
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

keestelpro
******
Fantastisch duet!
Ik heb eigenlijk nooit de link gelegd maar het stemgeluid van Stef Ekkel lijkt als twee druppels water op dat van Johnny Hoes.

Wat mij betreft is Stef fakkeldrager van het genre dat Johnny Hoes op de kaart heeft gezet: zeer cultuur-authentieke Nederlandstalige volksmuziek!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke 'smokkelaars' cover door "Stef Ekkel" en de inmiddels 92 jarige "Johnny Hoes" uit oktober 2009 !!! "Johnny Hoes" staat wel bekend als 'De koning van de smartlap' en is de man achter duizenden meezingers, smartlappen, carnavalskrakers en levensliederen in Nederland ☺!!!

chartmeester
***
Tja, de nummers van Stef Ekkel maken mij door de bank niet blij, maar uit respect en bewondering voor Johnny Hoes dan toch maar 3 sterren

ab-groningen
****
Leuk! Ik vraag me af Johnny Hoes hiermee de boekjes in zal gaan als oudste artiest die met een nieuw opgenomen nummer de hitlijst heeft gehaald. Of vergis ik me?

Ricartje
**
Ja wat moet ik hier van vinden? ik loop hier niet warm en koud van helaas

RV
*
Jeetje. Dat dit nog wordt gemaakt, zeg...

hollandfan
***
Niet echt onder de indruk, maar de sterren wint Johnny!

ed77
****
onder het genot van een biertje gaat ie er wel in.....

Patrick3
*****
Tof duet
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?