Stef Ekkel - Waarheen, waarvoor

Cover Stef Ekkel - Waarheen, waarvoor
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Trad.
Coverversie van:The Original Sacred Harp Choir - New Britain C. M.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/07/2011 (Positie 21)
Laatste week notering:29/10/2011 (Positie 93)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3085 (989 Punten)
Download:30/07/2011 / Piek: 8 / Weken: 11
Radio NL:30/07/2011 / Piek: 2 / Weken: 15
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 14

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.88 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Sorry "Stef", geef mij toch maar de coverversie van "Mieke Telkamp" maar !!! Overigens "Stef": goedkoop, flauw en ook niet origineel & leuk ☺!!!

hollandfan
*
Sluit me helemaal aan bij Snormobiel..!

wilwilwel
*
Echt SNOR ik sluit me aan dit is bagger!! Adrie steek hier nu eens niet je centen in!

RV
****
Dit valt anders best wel mee. Af en toe een beetje herhalend, maar dat maakt niet uit. Op YouTube wordt dit al geopperd als hét nieuwe uitvaartnummer, maar dat vind ik een beetje te ver gaan: bij uitvaarten hoort treurige muziek en niet dit carnavalsnummer. Anyway, alles bij elkaar geef ik vier sterren!

nj1
*
Tjonge tjonge wat een dieptepunt hoe komt dit in de mega top 100??

ErikH
*
Hoe kan je van zo'n serieuze plaat zo'n verschrikkejk verkrachting maken. Deze single kan gewoon niet!

irelander
*
Starts off like a stupid opera song, then it delves into pub song territory. You really just want to kick that dude square in the kahunas. Awful!

eppo2011
*
waarheen waarvoor WAAROM!!!!

gherkin
*
Grote rommel.

Patrick3
****
Op 13 in NL-deze re-make van Waarheen,waarvoor.

partybopper
*
Inspiratie op?

Danny100
*
Ik vraag me af of we dit allemaal nog serieus moeten nemen.. Kan me niet voorstellen dat hier ook maar 1 exemplaar van verkocht wordt of dat dit op een radiozender te horen is. Hoe kan dit dan in deze lijst terechtkomen? Onbegrijpelijk!!

drdjrene
*
Dit is te erg. En dan eerst de clip nog bloedserieus beginnen. Lijkt echt nergens op, wat doet dit deze week op nummer 10???

keestelpro
****
Ik zie dit als een parodie op de droeftoeterige manier waarop strenggelovig religieus Nederland met het leven en de dood omgaat.
Daarom kan ik deze versie van 'Amazing Grace' van Stef Ekkel erg waarderen. :-)

Richard (NL)
*
Bagger en zeer goedkoop!

naamloos
*
Waarom dit opnemen Stef?

SNORKELTJE
******
Je moet gewoon eens naar een kroeg gaan,
dit is de feesthit van het moment.
Geweldigggg, als ik de commentaren zie
denk ik jongens kom eens uit je slaapstoel.
Het nummer is precies als een begrafenis.
Triest naar de kerk en op het einde van de dag
dronken naar huis.
Laatst gewijzigd: 12/08/2011 16:27

nlfanBen
*
Jammer, dat ik dit heb moeten aanhoren..

Justintime
****
ik ben het een keer eens met RV
allicht is het treurig als er iemand dood gaat maar ik kan deze versie toch wel waarderen
ik hoop dat er inderdaad leven is na de dood :)

Rednax
*
In 1 woord: Waardeloos !

Okkie
***
leuk vrolijk nummertje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?